STM Benelux is onderdeel van STM team

STM Benelux staat voor u klaar

STM Benelux is voor de regio BeNeLux het service-, advies- en verkoopcentrum van hoogwaardige componenten voor aandrijven en besturen van de merken van STM team. De Europees gefabriceerde componenten vinden hun toepassing in een grote diversiteit aan machines over verschillende industriële sectoren. De behoeftes van onze klanten staan hierbij altijd centraal.

EUROPORT 2023

Benieuwd naar onze producten en mensen achter STM? Bezoek ons op de beurs.

Wij ontmoeten u graag persoonlijk van 7 tot en met 10 november Ahoy Rotterdam in onze stand Hal 1 – 1401.  We hopen u te zien en te mogen spreken.

Via onderstaande banner kunt u zich gratis aanmelden.

Overzicht componenten

Een goed beeld van de lokale markten en een klantgeoriënteerde strategie hebben er voor gezorgd dat STM al sinds 1976 innovatieve, betrouwbare oplossingen voor aandrijven en besturen ontwikkelt. Op mechanisch, conventioneel en elektrisch gebied. Het complete product- en dienstengamma is ontstaan uit de wensen van onze klanten. Daarmee bent u verzekerd van een oplossing die u het beste rendement oplevert.

HIGH TECH

De groep aandrijfcomponenten ‘High Tech’ zijn ontworpen om de beste resultaten te leveren in die toepassingen die topprestaties vereisen bij een continu gebruik en een duurzaam oplossing vereisen.

– Inline gearboxes
– Parallel gearboxes
– Shaft mounted gearboxes
– Bevel helical gearboxes
– Planetary gearboxes

STANDARD

De groep aandrijfcomponenten ‘Standard’ worden gebruikt vanwege de flexibiliteit in de toepassing. Het zijn de oplossingen die de beste prijs-kwaliteitverhouding garanderen.

– Worm gearboxes
– Mechanical speed variators
– Right angel gearboxes

ELECTRONIC

De groep aandrijfcomponenten ‘Electronic’ zijn alle elektronische aandrijfcomponenten zoals elektromotoren en motovariatoren.

– Electric motors
– Electronic speed variators
– Inverters

CUSTOM

In bepaalde gevallen zijn de eisen van een applicatie/installatie zodanig dat deze niet meer op te lossen zijn met standaard oplossingen. In dergelijke gevallen kan STM team op klantspecificatie een component ontwerpen.

– 3d CAD / SOLIDworks / KISSsoft
– Prototyping / Model 3d-printing
– 10.000 Nm koppel testbanks
– Exclusieve productie

Hier kunt u op vertrouwen

De klant staat bij ons centraal. Wij zijn in een vroegtijdig stadium betrokken bij het vinden van de juiste oplossing en adviseren u graag vanuit onze ruime (praktijk)ervaring en kennis. Niet voor niets dat we dicht bij uw markt en productie gevestigd zijn. Wij spreken dezelfde taal.

Engineering en technisch advies

Ons team bestaat uit ervaren engineers met een grote technische kennis van de verschillende industriële sectoren. Wij ondersteunen u graag in een vroegtijdig stadium bij het vinden van de juiste oplossing voor het aandrijven en besturen van uw machine.

Revisie, reparatie en assemblage

Wij beschikken over vakmensen met jarenlange ervaring in de industrie. Deze kunnen u ondersteunen in het installeren van onze componenten. Daarnaast doen we ook inspecties op locatie. En indien gewenst of mogelijk kunnen wij bekwame reparaties en/of revisies uitvoeren.

Kwaliteit, zekerheid en veiligheid

Continue kwaliteit en een gegarandeerde zekerheid is een top prioriteit voor S.T.M team. Wij zijn o.a. gecertificeerd door KIWA op ISO 9001: 2015 certificering kwaliteitsmanagement. Daarnaast kunnen wij diverse componenten leveren met ATEX certificering. Jaarlijks produceert STM team meer dan 350.000 aandrijfcomponenten.

Wereldwijd servicenetwerk

STM team is internationaal actief in 78 landen. In welk werelddeel uw installatie of klant zich bevindt, er is altijd een servicehub van STM team in de buurt.